Kalibreren van ADAS-Systemen

 

Rijdt u in een auto met rijhulpsystemen als een rijstrookassistent, herkenning van verkeersborden, de automatische noodstop en de adaptive cruise control? Bij Autobedrijf Schmidt zijn wij gespecialiseerd in Advanced Driver Assistance Systems (ADAS)!

 

Wat is ADAS?

Veel moderne auto’s beschikken tegenwoordig over rijhulpsystemen, ook wel Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) genoemd. Dit zijn radar-, video- en ultrasone sensoren welke u helpen met het uitvoeren van de rijtaak. Mocht u zich in een gevaarlijke situatie bevinden, dan geven deze systemen een waarschuwingssignaal of grijpen zelf in. Hierdoor zit u niet alleen veiliger achter het stuur, het draagt ook bij aan uw rijcomfort. Echter, komt er met deze nieuwe techniek een speciale manier van onderhouden. Bij Autobedrijf Schmidt willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn, daarom kunt u ook bij ons terecht voor ADAS-kalibratie.

 

ADAS-systemen kalibreren

U wilt op uw rijhulpsystemen kunnen vertrouwen. Heeft u schade aan uw auto gehad of zijn er werkzaamheden uitgevoerd aan het onderstel, de voorbumper of voorruit? Kom dan langs voor het kalibreren van uw rijhulpsystemen en ga weer veilig de weg op. Kalibratie is precisie werk en kan alleen met speciale apparatuur. Autobedrijf Schmidt beschikt hierover!

Bij het kalibreren van uw auto kijken wij eerst middels 3D-uitlijnapparatuur of de wielen nog in de juiste stand staan. Indien nodig passen wij de stand van de wielen aan zodat deze weer recht onder uw auto staan. Daarna stellen wij met het kalibratiebord de systemen weer goed af aan de hand van exacte fabrieksinstructies en waardes.

Bij Autobedrijf Schmidt kunnen wij vrijwel alle auto’s succesvol voorzien van ADAS-kalibratie. Zelfs als u in het nieuwste model auto rijdt waarvan de juiste software nog niet is vrijgegeven door de fabrikant!

 

Wilt u meer informatie over het kalibreren van uw rijhulpsystemen of wilt u een afspraak maken voor het kalibreren?

-thumb
-thumb
-thumb
-thumb
-thumb