Service

 

Bij Autobedrijf Schmidt geloven we in kwaliteit. Daarom bieden wij naast uw reguliere auto onderhoud en verkoop verschillende diensten aan. Service staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Haal- en brengservice
Uw auto voor onderhoud naar de garage brengen en ophalen neemt flink wat tijd in beslag. Wanneer u een afspraak maakt voor onderhoud of reparatie kunt u aangeven of u de wagen opgehaald wilt hebben. De auto halen wij bij u thuis of op kantoor op en leveren we ook weer af. Handig, snel en tijdbesparend!

Vervangend vervoer
Staat uw auto in onderhoud? Maak gebruik van ons vervangend vervoer. Door inzet van vervangend vervoer, in de vorm van een leenauto of fiets blijft uw mobiliteit gewaarborgd.

service1.jpeg

Bandenopslag
Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan opslaan bij ons. Zo bent u ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan.

Pechhulp
Staat u met pech langs de weg? Ons totaalpakket zou niet compleet zijn als we u niet van alle gemakken zouden voorzien. Neem contact met ons op en wij komen u zo snel mogelijk helpen!

service2.jpeg

Autobedrijf Schmidt app
Internet en smartphones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Daarom hebben wij onze eigen mobiele app ontwikkeld. Dankzij deze applicatie kunnen wij u nog beter helpen. Onze app is beschikbaar voor Android en iOS en te vinden onder de naam Autobedrijf Schmidt.

De juiste trekhaak voor uw auto
Wij hebben voor elke auto een passende trekhaak van topkwaliteit. Onze monteurs zijn gecertificeerd en staan klaar om uw trekhaak te monteren. Onze trekhaken zijn geschikt voor caravans, aanhangwagens, vouwwagens en fietsendragers.

Bus huren
Onze 9-persoonsbussen zijn ideaal voor een uitje met vrienden of collega's. Ook voor uw vakantie zijn onze bussen uitermate geschikt. De 9-persoonsbus is beschikbaar vanaf €80,- per dag met 100 vrije kilometers. Wilt u een bus reserveren? Neem dan contact met ons op.